Title Image

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING 

 

Personvernerklæring 

MPS Micropaint ønsker å gjøre din kundeopplevelse bedre. Som del av dette vil vi derfor at du skal føle deg trygg når du bruker våre nettsider. Vi forstår at du er opptatt av å vite hvilken informasjon som samles inn ved bruk av våre sider, og at vi forvalter dine opplysninger på en sikker måte. Denne erklæringen over personvern er laget for å gi deg svar på det du måtte lure på om personopplysninger. Ved å benytte nettsiden MPS Micropaint aksepterer du at MPS Micropaint Norge AS behandler dine personopplysninger i tråd med denne erklæringen, og den til enhver tid gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger. 

Hva er personopplysninger? 

Personopplysninger innebærer enhver opplysning som direkte eller indirekte kan brukes for å identifisere en person eller en persons atferdsmønster. En person er en identifiserbar fysisk person, for eksempel en kunde eller kontaktperson. Opplysninger kan for eksempel innebære fornavn, etternavn, adresse, emailadresse, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger. 

Hvordan håndterer MPS Micropaint mine personopplysninger? 

MPS Micropaint Norge AS er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Behandlingsansvarlig er den som definerer formålet for behandlingen av personopplysningene. For at du skal få den beste opplevelsen hos oss som kunde finner du her en oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven, derunder EU-forordning 2016/679 General Data Protection Regulation («GDPR»).  

Hvilken informasjon samles inn? 

Personopplysninger du registrerer når du henter et pristilbud. For eksempel vil navn, adresse, telefonnummer, registreringsnummer og e-postadresse registreres når du henter et pristilbud hos oss. Disse opplysningene er vi avhengige av å registrere for å kunne tilby deg en god tjeneste. 

  •       Kontaktskjema
  •       Opplysninger om hvilke sider du besøker og annen atferd på nettsiden.
  •       Informasjon viacookies(informasjonskapsler). 

 

 

 

Hvordan bruker MPS Micropaint denne informasjonen? 

Vi bruker denne informasjonen for å forbedre brukeropplevelsen din, vårt tilbud og våre tjenester. Dette gjelder enten opplysninger som du har oppgitt selv, eller som vi har samlet inn til dette formålet. Ved å oppgi dine personopplysninger gir du derfor samtykke til at vi bruker dine opplysninger for å gi deg den servicen du forventer fra oss som nettbutikk. 

Dine personopplysninger blir brukt til følgende formål: 

  •       For å opprette og håndtereditt  OnlinePristilbud. 
  •       For å kunne tilby deg best mulig service når du kontakter oss, og for å informeredeg når vi har laget et pristilbud
  •       For å kartlegge hvordan du benytteravMPS Micropaint sine hjemmesider, og dermed kontinuerlig forbedre nettsiden og vårt tilbud til deg som kunde. 
  •       For å kunne gi deg relevant innhold gjennom automatisert profilering og vurdering. Det vil si å analysere dine opplysninger oghistorikkfor å avdekke atferd, preferanser eller behov hos deg som kunde. 

Hvordan deles denne informasjonen? 

Vi deler kun opplysningene dine med tredjepart i tilfeller hvor det er forretningsmessig nødvendig. Dette gjelder våre verksteder og ansatte innenfor kundeservice, analyse og teknisk support. Disse leverandørene trenger informasjonen for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. 

Vi kan også dele enkelte personlige opplysninger dersom det lovmessig kreves, eller i tilfeller det er nødvendig for å beskytte våre brukeres sikkerhet. Skulle MPS Micropaint bli solgt eller en emisjon foretatt, så vil informasjonen kunne deles med det nye eierskapet for en fortsatt funksjonell tjeneste. 

Vi har avtaler med de aktuelle leverandørene om databehandling som setter tydelige begrensninger for hvordan dine personopplysninger kan brukes i samsvar med det gjeldende personvernregelverket. 

Vår markedsføringsteknologi kan ved hjelp av cookies presentere relevante kampanjer til deg via våre samarbeidspartnere. Denne informasjonen kan ikke brukes til å identifisere deg personlig, men for eksempel benyttes til å gi deg relevante tilbud på våre produkter. 

 

 

 

Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger? 

Du kan til enhver tid kontakte oss for at vi skal endre eller slette dine opplysninger. Dette  gjøres ved å sende en henvendelse til [email protected]  Du står selvsagt fritt til å velge om du vil dele informasjon med MPS Micropaint og våre tjenester, men det vil ikke være mulig å hente et online pristilbud uten å oppgi f.eks. Navn og email. Du kan også slå av lagring av cookies i din nettleser om du skulle ønske det. 

Hva er mine rettigheter i denne forbindelse? 

  •       Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger.
  •       Du har rett til å be om å få dine personopplysninger korrigert, eller begrense behandlingen av dem.
  •       Du har rett til å be om å få slettet dine personopplysninger, såfremt vi ikke er lovpålagt til å lagre dem.
  •       Dersom vi gjør korrigeringer, begrenser behandlingen av eller sletter dine personopplysninger vil du motta informasjon fra oss.
  •       Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et anvendbart og maskinlesbart format, samt til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette er kun gjeldende for opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
  •       Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

Hvem har tilgang til personopplysningene mine? 

Det er kun autorisert personell og ansatte i MPS Micropaint Gruppen som har tilgang til dine personopplysninger. Disse er forpliktet til å hente eller bruke dine data utelukkende for det spesifikke og legitime formålet de ble samlet inn for i kraft av sin yrkesmessige stilling. 

Hvor lenge blir informasjonen lagret? 

Personopplysningene dine blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge som loven pålegger oss å beholde dem. Minimum 5 år som følge av garantien som følger reparasjoner vi utfører. 

Hvordan er mine persondata sikret? 

Dine opplysninger er lagret i våre databaser. Her benytter vi standard sikkerhetsprosedyrer for å forhindre uautorisert tilgang fra uvedkommende. MPS Micropaint følger felles standarder for å beskytte dine personopplysninger og sensitiv informasjon. 

Hvordan virker regelverket rundt personopplysninger? 

All behandling som innsamling, registrering, lagring og utlevering av personopplysninger ligger innunder særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er MPS Micropaint Norge AS som står ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med denne lovgivningen. Norges tilsyn for at regelverket overholdes føres av Datatilsynet. Hos Datatilsynet har du rett til å klage over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig (MPS Micropaint Norge AS) i forbindelse med denne personvernerklæringen. 

Cookies 

En informasjonskapsel (cookie) er en type automatisk innsamlet informasjon, som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider, noe som gjør det lettere for deg ved at din enhet for eksempel husker dine login-detaljer ved neste besøk. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om din atferd på våre nettsider, og hjelper oss dermed å tilpasse mer relevant innhold til deg. Vi bruker både sesjonsbaserte og permanente cookies for å samle inn, lagre, og noen ganger spore, ulik informasjon. En sesjonsbasert cookie forsvinner av seg selv når du lukker din nettleser. En permanent cookie er fortsatt aktiv etter at du har lukket nettleseren, og kan generelt sett bli fjernet ved hjelp av din nettleser. Se i hjelp-seksjonen i din nettleser for hvordan du fjerner cookies om dette er ønskelig. 

Oppdatering av vår personvernserklæring 

Oppdateringer av vår personvernpolicy kan forekomme. Den nyeste versjonen av personvernserklæringen vil alltid ligge tilgjengelig og datert på våre nettsider. Vi vil opplyse deg dersom det har skjedd noen viktige endringer som for eksempel berører dine rettigheter, eller formålet med bruken av personopplysningene dine.  

Kontaktinformasjon 

Behandlingsansvarlig er MPS Micropaint Norge AS, Gladengveien 3b, 0661 Oslo, Norge. Har du noen spørsmål knyttet til din brukerkonto eller dine personopplysninger kan du kontakte oss [email protected] eller på telefon +47 41 56 56 56. 

Sist oppdatert 21.06.2018